Tuesday, February 7

MuF

"Economics of Multiple use Forestry"- sellisele kursusele sattusin täna, pooljuhuslikult ja vedas mul, kolm nädalat majandust, mmm. see "Gender & Forestry" kursus läheneb ka l6pule, hetkel viime läbi interviuusid, eile sai uuritud soolise v6rd6iguslikkuse seisu India metsanduslikus k6rghariduses. selgus et palju on probleeme ilusate tydukutega, pidavat sellega j6ledalt murdma. täna sama teema venemaal. ja "Academic English in Forest science" on eile eksamiga peaaegu l6petatud, nyyd veel see discussion paper, tähtaeg on esmaspäeva ja ma kohe yldse ei saa vedama. esmaspäeval algab "Research Methodology" (statistika).

et ei tekiks sellist pettekujutelma et yks suur pidu siin käib, lust ja lillepidu siiski. aktiivne häälestamine. ja täna said metsandusyli6pilased kokku ja kujundasid endi seltsielu. neljapäeval on dress up as finnish as you can saunapidu, valentinipäeval on jääauk (ja soome keele eksam) ja märtsis on ice fishing v6istlused (maitea mis eesti keeles- jääpyyk, kalapyyk jääl läbi puuritud augu).

ja see k6ige uskumatuma skeemi järgi saadud stipendium (erasmus rootsist) leidis l6puks tee minu arvele. saan yyri ära maksta.

----------------------------------------------------------
kuldsed s6nad, ilus algus (via moistworks)

For niggaz gettin mad cause they bitch chose me
A big black motherf**ker with g ya see
...
They don't call me B.I.G. for nuttin, all of a sudden
ONE MORE CHANCE
The Notorious Biggie Smalls
Ready To Die
Bad Boy : 1994

No comments: