Monday, January 23

head ööd

mitte kui soov, vaid kui t6demine

mingisse kommunistliku maiguga tyhja haigla ooteruumi siseneb väga hooletult riietatud vihane tytarlaps. käes naelapystol. viha on palju ja tytarlaps tulistab naelapystolist valimatult igas v6imalikus suunas, samal ajal mahlakalt ja 6ppinult veneinglise segakeeles rämedalt ropendades. kuulidena lendavad naelad purustavad pooled ruumi sisekujunduselemendid. tytarlaps l6petab tulistamise, hingab rahutult, viie sekundi möödudes lahkub ruumist.
samasse ooteruumi siseneb noorem, samuti hooletule riietatud tytarlaps ja viib läbi peaaegu analoogilise etteaste, olles pisut kahtlev ja m6tlik, aga siiski väga vihane. peale tema lahkumist on ruumi k6ik sisekujunduselemendid purunenud.

tytarlapsed kihutavad autoga haigla juurest minema. nad peatuvad enne rauteeyles6idukohta. pool minutit laamendavad nad autos ja siis väljuvad. vanem tytarlaps hoiab käes mingit imelikku relva, k6nnib rahutult ja m6tlikut rauteeyles6idukohal. m6ne aja möödudes karjatab ja tulistab, t6kkepuud langevad. noorem tytarlaps on hämmeldunud ja äraootav. autod on sunnitud peatuma. vanem tytarlaps astub esimese auto juhiakna juurde, suunab relva juhile näkku ja kisab, juht keerab akna alla ja väga erutatult palub ja anub, samal ajal midagi meeleheitlikult otsides. noorem tytarlaps m6istab millega on tegu ja läheneb. juht leiab l6puks oma rahakoti ja ulatab selle vanemale tytarlapsele kes annab selle edasi nooremale. see v6tab rahakotist raha ja viskab rahakoti juhile näkku ja virutab jalaga vastu autoust. tytarlapsed jätkavad tegevust, on puhkenud paanika, kes p6geneb kes peidab.

samades riietes sisenevad tytarlapsed teatrisse, nad on pisut rahunenud ja tagasihoidlikumad. neile on alati teater meeldinud.

vähem kysimusi rohkem vastuseid.
see on järjekordne EinSpeini unenägu
tal on yldse väga yber alateadvus
------------------------------------------------

lugesin ja lugesin ja lugesin
pyhapäeval käisin jalutamas ja järve laulu kuulamas ((kujutage nyyd ette seda pikka ja p6nevat kylma mis siin on olnud ja mida sellest arva joensuu järv. väga hull((
kaks tundi -30nes jalutades saab palju

ostsin pesupulbri ultra
kuld uur

No comments: