Wednesday, January 18

aga meil on kylmem

ikka veel sama jama, ja teema. kylm v6tab nutu välja, -28 ja rattas6it kipuvad teineteist välistama, l6unamaalased ostavad jopesid ja on erakordselt hädas, ma ise ka veel ei tea kuidas sellega ära harjuda, liiklen nagu kuukulgur. päris naljakas

keskonnaeetika on tekitanud palju m6tte ja k6neainet, l6unalauas oleks vaata et 'kähmlema' läinud, et kui palju peaks ikkagi metsandushiiglane näiteks arengumaade sotsiaalsysteemi investeerima. pärast seda tuli kohe ettekanne "Can Forest-Industrial Companies be Ethical? Globalization of forest Industry as an Ethical Challenge". toimub seline tasane selginemine. soome keeles mängisime bingot ja k6ik tahtsid v6ita.

v6tsin eile yhe 6lle ja panin välja jahenema hetkeks, no teadagi, peaaegu viimasel minutil sain jaole. 6lu kylmub poodi mant kodo kooberdadad lausa kätte ära.
millega seoses tuleb meelde siinne 6llevalik, eesti härjad on ilusti letil ja mis k6igeparem leidub ka vana head presidenti. solidaarsusest ja ilmselt ka m6nel muul p6hjusel meeldib mulle isegi yhe jeuruga seda soetada.

täna on (yhis)saunapäev

1 comment:

Mella said...

no mis. see on mul juba kaua avalehekyljeks olnud. ja et ei tekiks segadust siis ma ise harrastand Partial beard freestyle'i ja loomulikult handlebar moustache'i.