Monday, September 12

nojah novot nonii

Nädalavahetus oli ära. Laupäeval, nyyd siis juba teist korda, teadliku elu jooksul, loengus. Briti saarestiku metsad, loodeosas on k6rgemad platood taimestikuvabad, tuuled nii tugevad ja yleyldset tundub et ilm on seal eriti ebas6bralik. Jäneseid on ka liiga palju, poisid olid nädalavahetusel jahil ja augustasid ca. 1000 isendit, yritasid neid tulutult maha ärida. Hiljem oli ilmselt palju jänesemäda.
Ahaa, pidupidu, kana ja lahjat 6lut (salaja käisin lisaks lauakat ja calvat sisse t6mbamas). Nagu alati ja peaaegu igal pool, inimesed hakkavad tantsima, kyll ma kardan seda. Seega olin rohkem kanagrillija ja vaatleja rollis. J6in peaeesmärgiga "pohmakas pyhapäeval", olin edukas.
Täna käisime tutvumas rootsi metsanduse synniga ehk Stora (praeguseks StoraEnso) synniga. Sest oli just Stora see kes 700 a. tagasi Rootsi metsi majandama hakkas, et tagada pidev puiduvaru rauamaagi töötlemisel (kuulus rootsi teras). Äri on läinud hästi, neil on hetkel yle 40 tuhande töötaja. L6unaks anti kana.

Eelmine nädal oli siin nais6ppej6ud Hollandist kes rääkis muinasjutulugeja intonatsiooniga, väga erinev. 6htuti mängis flööti ja reklaamis Hollandi liberaalsust.

Ja mul on uus electrokirja aaddress, primaarne. gmail


ausalt ei suuda nende hiinlaste nimesid veel nägudega yhildada

No comments: