Wednesday, September 14

6hus on asju

Siinkohal edastan loo elust enesest.
(Inimeste nimed on muudetud ja kokkulangevus reaalsusega on kaootiline, ilukirjanduslikel kaalutlustel modifitseeritud)

Härra Suur J kirjutab:

Nimelt selgus, et kodanik A.Agarnoff sündinud ilusal 81'nda aasta sygiskuul oli virtsaveo käoigus (traktor Deutch Fhar acrotron 165. 1,3 mio eek, 2001 a.) keset põldu traktori rooli magusasse joomaunne suikunud. Enese ja teiste üllatuseks oli ta magusa tukastuse käigus traktori kabiini täis oksendanud. Põhjus miks lugupeetud gentleman viinakuradiga rinda pistma hakkas on klassikaliselt südant- soojendav. Kodanik A.A. laenas BIG-kiireim tee rahani, asutusest 180'000,mis oli imelisel kombel lühikese aja jooksul otsa saanud. Raha kulus endise görli toetamiseks ja selle lastele rataste ostmiseks (ise sai ta tanklas-(95 euro 14.90 eek) -nädalakese õhtuti pilkut libistada).
Finaal, neljas koht- esi koht läks pangale, kes nõuab kohtutäituri kaudu raha, teine koht neiu Ulvile, kes nikub juba ammu teisi mehi aga raha küsib juurde, pronksi saavad Ulvi lapsed, kellel on uued rattad ja muu nänn + austav diplomi läheb kodanik JK.Urbi et. Orbi'le.

lisa 1: selgus et kodanik pisut valetas, summa oli 60 000 aga sellise pikantseseigaga, et käendajaks on tema õde (4 last lasteaijakasvataja) ja BIG-i prosenti on 34 - soliidne .Selgus ka et kodanik A.A. oli ostnud 30 000 eest autu, mida ta õnneks ei saanud eide nimele kanda, kuna kummalgi polnud ark'is auto ümberregistreerimise raha. Vedas niigipalju. Asja ilusam külg on see, et kodanik AA'l on tekkinud hirmus tööhimu. Sitta pritsib põllule, radi ruissassaa -aidaa.


"Nii elu on", tuleb jälle t6deda. Siinkohal tulevad meelde noored ja uljad traktoristid kes kibekiirel l6ikuskuul oma neidudega (v6imalik ka et kellegi teiste neidudega) p6llul traktorikabiinis romantilises 6hkkonnas l6busalt aega veedavad.

eimeen

No comments: